Om oss

Då var det dags igen 
Den 29/3 bjuder vi in till vandring för den/de som vill vara med och prova på att nattvandra, naturligtvis även er som vandrat tidigare.
Är du intresserad? Då är du välkommen till vår lokal, Koriandergränd 47, kl 21.00 ses vi där. Hör gärna av dig innan så att vi vet att du kommer att dyka upp. 08-7422720 är numret (kopplas vidare till mobil)
Vi ses väl?

Nattvandrarna i Tyresö är en ideell, partipolitisk obunden förening som inte ska gå i vinst. De pengar som kommer in till föreningen ska gå till verksamheten.


Vill du veta vad ungdomar i Tyresö gör på helgerna?


Är du bra på att ta ungdomar och kan du hantera olika situationer som kan uppstå?


Då behöver vi dig! Vi vistas ute tillsammans med ungdomarna under kvällar och nätter. Ofta söker ungdomarna en vuxenkontakt med oss. De vill prata om allt möjligt. Ibland är det allvarliga saker, men oftast är det skämt och mer alldagliga saker.

Just nu försöker vi värva vandrare som kan ställa upp snabbt vid behov. Är du någon vi kan ringa dagen innan eller samma dag? Hör av dig, du kan göra att vi slipper ställa in en vandring.


På grund av verksamhetens inriktning har vi en nedre åldersgräns på 20 år, ingen övre gräns.


Nattvandrare är vuxna som bryr sig om ungdomar! Vi vill skänka trygghet.


Nattvandring sker fredagar och lördagar samt ungdomsintensiva kvällar t ex. Valborg, skolavslutning och Lucia.


Vår målsättning är att ha nattvandrare ute varje helg. Som enskild vandrare blir det c:a 1 gång i månaden, och då c:a 3-4 timmar per gång.


Vårt motto är:

Iaktta, Stödja, Hjälpa och Larma

Bidragsgivare

(Kontakta styrelsen om du vill bli bidragsgivare)Vill du synas här?

LATEST GIGS